Persoonlijk, service en vakkennis. 

Over Edisons

Edisons Verlichting - Over Edisons
Edisons Verlichting is een familiebedrijf  dat al ruim 40 jaar bestaat. Ooit is het bedrijf begonnen en bekend geworden door de naam Edison de Lampenkoning. Een nieuwe generatie leidt tot een nieuwe wind. Sinds 2011 staan wij dan ook bekend onder Edisons Verlichting. Door onze ervaring en goede relaties met meer dan 200 leveranciers(!) kunnen wij snel leveren tegen concurrerende prijzen, zowel voor moderne als klassieke verlichting. 
 
Eigenaar / verlichtingsspecialist: Roger van Bukel.

Persoonlijk advies

Edisons Verlichting - Advies
Heeft u een bepaalde lamp in gedachten, maar er is geen enkele leverancier die het levert? Edisons Verlichting laat de lamp speciaal voor u maken. Wij delen graag onze kennis met u. Soms gaat het alleen om een andere kleur, maar het kan ook gaan om een lamp in een afwijkende maat. Aan de hand van uw wensen leveren wij uiteindelijk de lamp die helemaal naar uw zin is en net die sfeer brengt in uw huis of kantoor waar u naar zocht.
 
Wist u dat wij zowel leveren aan particulieren als aan bedrijven? 

Uitgebreid assortiment

Edisons Verlichting - Assortiment
Edisons Verlichting heeft duizenden lampen voor u in het assortiment, in de winkel en via onze productfolders. U kunt overigens bij ons niet alleen terecht voor verlichting, ook voor aanverwante producten zoals lampen en bijpassend schakelmateriaal bent u bij ons op het goede adres. Bij ons kunt u een keus maken uit het ruime assortiment voor huiskamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kantoor of buiten- en tuinverlichting. Natuurlijk leveren wij deze in zowel gewone (halogeen)verlichting als LED/RGB-verlichting.
 
Komt u langs om u door ons uitgebreid voor te laten lichten?