Nieuwste trends bij Edisons Verlichting.

Dit al gezien? Nu bij ons!

Edisons Verlichting - Zomertrend

Verkrijgbaar bij Edisons Het nieuwste van het nieuwste bij Edisons Verlichting. Flexibel en verstelbaar. Wat als Uw LED hanglamp aan uw tafel kunt aanpassen?

Dat zou nog een ander innovatief idee uit de BANKAMP lichten fabriek zijn. Een idee wordt werkelijkheid! De hanglamp L-lightline biedt BANKAMP een licht dat zich aanpast aan elke tafel grootte. De minimalistische armatuur lichaam glijden traploos aangepast aan elke lengte. Symmetrisch of asymmetrisch, volgens uw wensen. Licht, waar het licht nodig is. BANKAMP lights - innovatie tot in de perfectie bij Edisons.

2e showroom: Exclusief

Edisons Verlichting - Koepellampen

2e exclusieve showroom

Bij Edisons Verlichting is het mogelijk om de 2e exclusieve showroom te komen bekijken. Een woonwinkel van ruim 1000 m2 met een mix van unieke oude stukken, decoratieartikelen en functionele meubelen uit eigen productie. Bel voor een afspraak om onze showroom in Linschoten te bekijken!

Tuintrends 2015

Edisons Verlichting - Tuintrends

Steeds meer wordt de tuin of het terras een verlengstuk van de woning. Roger van Bukel heeft voor 2015 een mooi assortiment aan tuinverlichting op basis van de laatste trends. Voor elke smaak heeft Edisons zeer betaalbare exclusieve tuinverlichting.

Kom eens langs en laat u adviseren door Roger van Bukel en zijn team.  

Edisons in de media

Edisons Verlichting - Media

Edisons Verlichting staat in het nieuwe Lourens Magazine. Exclusief voor u kunt het artikel online lezen. 

Download het artikel.

Roger van Bukel interview

Roger van Bukel is geinterviewd voor een regionale omroep. Tijdens de uitzending legt hij uit waarom Edisons zoveel tevreden klanten heeft. Service is het uitgangspunt.

Edisons: Trendsetter 2015

Edisons Verlichting - Trendsetter

Roger van Bukel was aanwezig op de Excellent Beurs. De nieuwste trends in lampen en lampenkappen voor 2015 werden getoond aan het volop aanwezige publiek. Ook benieuwd naar de nieuwste trends in lampen en lampenkappen? Bezoek de winkel eens. Wilt u een persoonlijk lichtadvies van Roger van Bukel? Bel naar de winkel en een afspraak wordt gepland.