Onze lampenkappen. Mooi en uniek tegelijk.

Lampenkappen

Edisons Verlichting - Lampenkappen
Edisons Verlichting is een specialist in lampenkappen. Handgemaakte lampenkappen zijn de trend! In ons eigen atelier maken wij alle mogelijke maten, vormen en kleuren. Zowel strakke plakkappen als met de hand genaaide plooikappen kunnen wij voor zowel staandelampen, muurlampen en hanglampen maken. 
 
De laatste trend is het maken van lampenkappen met fotoprint of van behang. Elk thema is mogelijk en ook voor kantoren, restaurants, sportkantines, ziekenhuizen, scholen, vergaderruimtes, skyboxen en showrooms.
 
Daarnaast is Edisons Den Haag gespecialiseerd in het fabriceren van lampenkappen met een gesloten onderkant, zodat de lamp binnenin niet meer zichbaar is. Deze lichtdoorlatende bodemplaat kunnen wij leveren in alle denkbare kleuren, eventueel ook met een fotoprint.
 
Oude klassieke lampenkappen zijn van harte welkom bij Edisons Verlichting voor restauratie. Ook fabriceren wij klassieke modellen van zijde stoffen en een mooie voering aan de binnenkant van de kap. Het zijn de bekende modellen welke wij ruim 40 jaar maken zoals de bekende Rokkap, Mozartstreep, Hollebolle Zon, Tors Voile, Zandloper en vele andere bekende modellen.

Lichtadvies

Edisons Verlichting - Lichtadvies

Een lamp kopen betekent niet automatisch dat u ook direct een maximale sfeer in huis haalt. Edisons Verlichting kan u uitgebreid adviseren over de verlichting binnen ons assortiment. Elk type en soort verlichting heeft eigenschappen waar wij u graag over vertellen. 

Zo hebben wij voor binnen en buiten optimale oplossingen. Van grote oppervlakten tot de kleine hoekjes in huis, horecagelegenheid of op kantoor. Elke lamp kan zo een eigen functie hebben. Wij nodigen u graag uit om gebruik te maken van ons lichtadvies. In de winkel adviseren wij u al direct over de eigenschappen van de verlichting. 

Natuurlijk bezoeken wij u op locatie. Bij u thuis voor verlichting in huis of daarbuiten. Ook worden wij ingezet voor lichtadviezen bij nieuw- en herbouwprojecten. Op basis van ons lichtadvies volgt er een lichtplan. Met dat lichtplan kunnen wij ook de geschikte verlichting leveren. 

Wilt u een specialist op gebied van verlichting betrekken bij de inrichting van uw huis of onderneming? Vraag dan zeker eens een eerste advies aan Edisons Verlichting. Met recht al meer dan 40 jaar ervaring over de vloer. 

Energie besparen

Edisons Verlichting - Energiebesparen

Edisons Verlichting kan u uitgebreid voorlichten over hoe u met een bepaald lichtplan, maar ook met behulp van bepaalde lampen, energie in huis of op kantoor kunt besparen. Moet u een keuze maken tussen de traditionele verlichting of LED verlichting? Vraag het aan onze verlichtingsspecialisten. 

Wij heben al enkele energiebespaartips voor u op een rijtje gezet:
  • Een simpele bespaartip: Koop bij ons een energiezuinige lamp. Wij vertellen u graag welke lamp voor u het meeste bespaard. 
  • Spaarlampen zijn zuiniger, relatief goedkoper en gaan langer mee dan gloeilampen. 
  • Lampen voor buiten. Vaak een aanslag op de energierekening. Wij hebben spaarlampen die speciaal geschikt zijn voor buiten. 
  • Een goed alternatief voor gloeilampen zijn halogeenlampen met een schroeffitting. Wij hebben deze lampen voorradig. 
  • TL verlichting werkt in principe als spaarlampen en zijn ook nog zuiniger. 
  • Een goede bespaartip is het plaatsen van een timer op de lamp. 
  • Een andere bespaartip is het koppelen van een bewegingsmelder aan de verlichting.

In ons assortiment hebben wij vele soorten lampen die wij u kunnen adviseren bij besparende oplossingen. Zowel voor zakelijk als huishoudelijk gebruik. En energiebesparende oplossingen kunnen ook nog eens mooier licht geven. 

Impressie